Política

societat

Més mesures per prevenir l’assetjament sexual en el transport

Inclou actuacions a implantar fins al 2025

Més càmeres de videovigilància, habilitació d’espais d’atenció de violències sexuals i la formació de professionals per atendre les víctimes

Territori ha aprovat el nou Pla de mesures per a la prevenció de l’assetjament sexual en el transport públic. Es tracta d’un document amb mesures a implementar al transport públic fins l’any 2025.

Algunes de les actuacions consisteixen en l’augment de càmeres de videovigilància; la creació de dispositius d’auxili i socors a l’interior dels combois i a les parades; l’habilitació d’espais d’atenció de violències sexuals a les principals estacions; la formació de professionals en l’abordatge de les violències sexuals; la realització de campanyes d’informació i sensibilització o l’obtenció de noves dades a través d’enquestes periòdiques.

El Pla també harmonitza i estableix un únic protocol d’actuació per a totes les empreses operadores de transport públic de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia