Política

Salt farà un aparcament de 300 places darrere la Coma Cros

El ple de l’Ajuntament de Salt va aprovar ahir el conveni de cessió anticipada al consistori dels terrenys situats entre les Naus Guixeres i la fàbrica Girona Tèxtil per fer-hi un nou aparcament amb capacitat per a 300 vehicles.

Un cop signat el conveni amb Girona Tèxtil, el consistori preveu començar la redacció del projecte per al nou aparcament, que se situarà en un solar de 7.141 metres quadrats, just darrere la Coma Cros. Àlex Barceló, regidor de Territori, va fer una valoració positiva del conveni: “Ens permetrà cobrir la necessitat d’aparcament existent en una zona de Salt on, a banda de la demanda de places al barri, hi ha molta activitat gràcies a equipaments com la Coma Cros i l’institut Vallvera.” Jordi Viñas, alcalde de Salt, va dir que aquesta actuació permetrà donar resposta a “la necessitat de places d’aparcament expressada pels veïns.” La redacció del projecte establirà el cost i el termini per dur-lo a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia