Política

Debat sobre els pressupostos del govern espanyol al Congrés

Dijous arribarà a la cambra la reforma del delicte de sedició

Els pressupostos del govern de Pedro Sánchez arriben al Congrés. La proposta de pressupostos generals de l’Estat per al 2023 es debatrà a partir d’aquesta tarda a la cambra i es preveu que la votació es faci dijous a la tarda. Si finalment s’aprova, cal obtenir una majoria simple, es remetrà al Senat per continuar la tramitació parlamentària.

La reforma del delicte de sedició també arriba aquesta al Congrés . Es preveu que passi per la cambra dijous, com el dictamen sobre impostos temporals a les energètiques i la banca.

El PNB votarà a favor dels pressupostos generals de l’Estat de 2023

El PNB ha confirmat aquest dilluns a la tarda que votarà a favor dels pressupostos generals de l’Estat de 2023 al Congrés. Ho ha explicat la diputada dels nacionalistes bascos Idoia Sagastizabal en el primer dia de debat dels comptes públics a la cambra baixa que previsiblement s’aprovaran dijous. Un cop superada la votació passaran al Senat. ERC, EH Bildu i PDeCAT, els altres socis habituals de l’executiu espanyol, encara no han confirmat el sentit del vot definitiu. Cap dels tres va presentar esmena a la totalitat, igual que el PNB. Sagastizabal ha explicat el ’sí’ definitiu del partit perquè s’han assolit “importants acords” per desenvolupar l’agenda basca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia