Política

Marc Castells es presentarà com a alcaldable sota la marca de Junts per Igualada

Assegura té “molt bona relació” amb Junts per Catalunya i es mostra “optimista” d’arribar a acords

Marc Castells ha confirmat aquest dimecres que es presentarà com a candidat a l’alcaldia d’Igualada sota la marca Junts per Igualada. Castells ha deixat clar que en aquests moments “només” milita per Junts per Igualada, però ha avançat que té “molt bona relació” amb Junts per Catalunya i es mostra “optimista” en què els espais polítics vinculats a Junts “se sumin al projecte”. Precisament Castells obrirà i donarà la benvinguda al consell nacional que Junts celebrarà aquest dissabte a Igualada. Castells, que és alcalde de la capital de l’Anoia des del 2011, va anar com a número 3 a la llista del PDeCAT a les eleccions del Parlament del 14 de febrer de 2021 però ha explicat que ja no milita al partit.

L’alcalde d’Igualada ha anunciat en el marc d’un esmorzar informatiu amb la premsa que es presentarà a la reelecció a les eleccions municipals del mes de maig. Aquestes seran les cinquenes eleccions a les que es presenta com a cap de llista i, si guanya, seria el seu quart mandat consecutiu. Castells ha explicat que es presentarà sota la marca de Junts per Igualada i ha deixat clar que, en aquests moments, només milita en aquesta formació, de la qual n’és el president.

Castells ha explicat que la seva intenció és la de “sumar gent d’altres espais que tinguin un únic objectiu: estimar Igualada”. “La meva voluntat és sumar i crear converses amb diferents espais polítics del país que vulguin sumar-se a un projecte guanyador”, ha apuntat Castells, tot afegint que “estem en la situació d’escoltar i arribar a acords amb totes les persones que vulguin sumar-se al projecte”. De fet, Castells ha avançat que aquest dissabte obrirà el consell nacional que Junts per Catalunya farà a Igualada i ha dit que se sent “còmode” en aquest espai i que té una “profunda amistat” amb persones de Junts com el secretari general de la formació, Jordi Turull, o la seva presidenta, Laura Borràs.

També ha assegurat que se sent “còmode” i proper a la plataforma Impulsem el Penedès -formada per alcaldables que provenen de l’òrbita postconvergent-, que ja ha signat un preacord amb Junts per fer una coalició de cara a les municipals. També ha agraït “el gir” que ha fet Junts en alguns temes com ara el model educatiu o les okupacions problemàtiques i ha dit que se sent “molt representat” amb el que fa Xavier Trias a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona