Política

L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, optarà a la reelecció

Reivindica l’obra de govern i destaca “els projectes de futur generadors d’oportunitats” com el centre cívic de l’Escorxador i can Vil·lab

L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, optarà a la reelecció en les eleccions municipals del proper 28 de maig, amb “l’entusiasme compartit amb els companys i companyes d’equip per treballar per al municipi”, reivindicant “la tasca feta aquests darrers anys des del consistori” i amb la culminació o posada en marxa de “projectes clau generadors d’oportunitats” a l’horitzó.

Vidal, alcaldessa des de l’any 2019, ha presentat les línies mestres del projecte de Junts al municipi en un acte que s’ha fet aquest dilluns a la Biblioteca del Castell de Juvinyà, i al qual hi ha participat l’exconsellera d’Afers Exteriors de la Generalitat, Victòria Alsina, el president comarcal de Junts, Agustí Arbós, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el de la Vall de Bianya, Santi Reixach, així com els candidats de les Planes d’Hostoles, Pablo Odell, i de Santa Pau, Ignasi Grabolosa i el diputat de Junts al Parlament, Francesc Ten.

“Tinc molta il·lusió de continuar treballant per Sant Joan les Fonts. Pels nous projectes que estem desenvolupant ara i que seran molt importants per al nostre municipi, per millorar la convivència ciutadana, per oferir noves i millors oportunitats laborals als col·lectius desafavorits i per afavorir el dinamisme econòmic i social amb noves emprenedories al barri vell”, ha remarcat Vidal.

La candidata ha destacat tres projectes: el del centre cívic l’Escorxador, “que integrarà col·lectius i segments d’edat diferents, que acollirà un espai de cafè de poble i que comptarà amb una programació estable d’activitats”; el de Can Vil·lab, el projecte de la fàbrica Vila, can Lics, que s’ha començat a treballar amb participació ciutadana i que juntament amb l’ajuda de Resilience Earth i la santjoanenca Marta Sala, “esdevindrà un punt central de dinamització econòmica i social del barri vell i per extensió del municipi i la comarca”. I el tercer, el que uneix l’Ajuntament i Integra, la fundació garrotxina de suport als col·lectius desafavorits “que busca la seva integració laboral, amb la instal·lació del taller de paper d’Integra a Can Viñolas”.

“Són grans projectes per al nostre municipi, ric en capital humà, ric en bellesa paisatgística i ric en oportunitats”, ha conclòs Vidal, que ha agraït al seu equip el “compromís” per millorar la vida dels veïns i veïnes de Sant Joan, la Canya i Begudà “amb més serveis, infraestructures, espais comuns, enfortint lligams entre entitats i associacions i aconseguint una millor convivència”.

Per la seva banda, l’exconsellera Alsina ha destacat “la bona gestió i la voluntat de servei públic” de Vidal. “Catalunya es construeix municipi a municipi”, ha recordat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona