Política

Carles Ribas, amb Ara Girona, suma PDeCAT i PNC

L’exregidor de JxCat concorrerà amb la nova plataforma ciutadana als comicis municipals i veu aplanat el camí amb els drets electorals del PDeCAT

L’exregidor gironí Carles Ribas continua fent passos per bastir la candidatura Ara Girona, que encapçalarà i en la qual vol aplegar, a banda de moviments municipalistes i veïnals de la ciutat, també organitzacions polítiques que representen el centre catalanista i l’esperit de l’antiga Convergència, com ara el PDeCAT, Ara Cat, PNC, Convergents i Centrem. En aquest últim sentit, divendres va fer un acte intern de presentació en què va rebre els suports del PDeCAT, que els cedirà els drets electorals de la tramesa censal de propaganda i els espais reservats per posar banderoles al carrer, i de Centrem, al marge que Ribas ja va representar el PNC en les últimes eleccions al Parlament.

El president del PDeCAT, David Bonvehí, va avalar la fórmula d’una plataforma àmplia catalanista i municipalista. I el diputat al Congrés Sergi Miquel, adscrit al PDeCAT però cara visible de Centrem, també li va mostrar el seu suport.

Ribas els agraïa ahir la generositat de fer un pas al costat com a partits a favor d’una proposta que aglutinarà “dones i homes amb vocació de servei i trajectòria social o en el món econòmic, però que fins ara no tenien vinculació política”.

Ara Girona, un cop rebut el suport del PDeCAT, s’estalviarà els tràmits de recollir un mínim de signatures per guanyar-se el dret a presentar-se als comicis, en què d’entrada haurien de disputar l’espai a la llista de JxCat i Gemma Geis –pel passat de Ribas, durant nou anys, com a regidor d’Urbanisme, Cultura o Fires, i portaveu, durant els mandats de Carles Puigdemont i Marta Madrenas–, però que aspirarà a guanyar vots d’altres espectres per intentar fer-se un lloc en el futur consistori.

LA FRASE

Agraeixo al PDeCAT la cessió de drets a una plataforma ciutadana amb vocació de servei
Carles Ribas
ALCALDABLE PER ARA GIRONA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona