Política

Independents de la Llémena es torna a presentar a les eleccions

La candidatura per a les properes eleccions aplega un grup heterogeni de veïns i veïnes del poble que reflecteix la diversitat del municipi, amb un projecte polític comú en l’àmbit municipal

Independents de la Llémena (ILL), un grup municipal independent amb més de 20 anys de trajectòria fent política local, es presenta novament a les eleccions municipals pel municipi de Sant Martí de Llémena. La candidatura per a les properes eleccions aplega un grup heterogeni de veïns i veïnes del poble que reflecteix la diversitat del municipi, amb un projecte polític comú en l’àmbit municipal: desenvolupar la identitat de poble, estimulant i promovent allò que dóna vida al poble, les relacions socials i personals, la cultura i la consciència de comunitat.

Des de la candidatura asseguren que “la nostra filosofia és que l’Ajuntament és del poble i, per això, considerem fonamental la participació en la gestió del municipi. Volem aconseguir-ho, entre d’altres, mitjançant pressupostos participatius, grups de treball amb la implicació dels veïns i les veïnes, i plens on el públic pugui intervenir”. “A més a més, considerem que un poble sense una oferta d’activitats culturals i socials és un poble sense vida. Per això hem desenvolupat un pla preliminar per adequar les infraestructures que té el municipi, actualment infrautilitzades, amb l’objectiu d’impulsar activitats culturals, d’oci, etc., per a la mainada, els adults i la gent gran”, han afegit.

També han destacat la preservació del medi ambient com un dels eixos prioritaris d’ILL: “Volem fer realitat la creació de comunitats energètiques públicoprivades, millorar la gestió de residus posant contenidors de fracció orgànica i ampliant la franja horària de la deixalleria, entre d’altres projectes”. “També treballem per la preservació del nostre entorn natural, amb els seus boscos, rieres i muntanyes. Tenim propostes per elaborar un pla d’acció que defineixi el futur del nostre poble a curt, mig i llarg termini. Dins d’aquest pla volem impulsar projectes com l’escola rural, la gestió dels boscos i els habitatges socials”, han afegit.

“Volem fer realitat el nostre programa electoral amb la participació de tots els regidors electes i dels veïns i les veïnes. Per això, el nostre lema és Treballem plegats per a fer un poble viu, obert, inclusiu, solidari i ecologista”, han conclòs des de la candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona