Política

Jordi Gasulla i Sílvia Pagès encapçalaran la llista de la CUP Olot

Jordi Gasulla i Sílvia Pagès encapçalaran la llista de la CUP Olot. L’assemblea oberta de la CUP ha escollit les 10 primeres persones de la llista electoral després d’un procés obert a tota la població, segons ha explicat en un comunicat.

El primer lloc l’ocuparà Jordi Gasulla Flavià, mestre d’educació primària i actualment regidor de la CUP arran del relleu de l’anterior portaveu, Lluís Riera Callís. Gasulla ha estat els últims 8 anys participant, entre altres, al moviment en defensa de l’habitatge. El segon lloc l’ocuparà Sílvia Pagès Serarols, arquitecta especialitzada en arquitectura feminista i processos participatius en l’àmbit urbà i professora de secundària. Pagès ha participat en el moviment feminista de la comarca (va ser fundadora de la Dalla Feminista), així com en l’acompanyament de menors no acompanyats a través de la Xarxa Autònoma d’Acollida de la Garrotxa. Va ser regidora a Sant Joan les Fonts entre el 2015 i el 2019. Anteriorment també havia format part de l’associació cultural la Greda.

Entre els cinc primers llocs, els segueixen Dani Dorca Clarà, tècnic en emergències sanitàries i impulsor de Tècnics en Lluita, Bruna Cañada Roca, politòloga especialitzada en cooperació internacional i acció comunitària i Guillem Picart Solà, actual cap de cirurgia de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. Finalment, la CUP ha escollit Toia Codina Güell, excoordinadora territorial de l’ANC Olot, Mari Drammeh Drammeh, activista del moviment antiracista i fundador de Sàgoe, Raquel Vilar López, advocada especialitzada en violències masclistes i Dret Laboral, Marta Crosas Soler, estudiant de veterinària i actual portaveu nacional del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Biel Mossoll Clos, enginyer de disseny industrial i educador social, actualment tècnic d’educació de l’Ajuntament d’Olot i tutor del PTT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Òmnium penja cartells arreu del país amb el lema ‘Protestar no és terrorisme’

barcelona
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell