Política

política

Joan Salellas encapçalarà la llista de Gent de Palau

“Tenim l’objectiu de seguir governant per a tothom i el repte de seguir transformant i gestionant amb solvència el nostre ajuntament”, afirma

Divendres es va presentar oficialment a Joan Salellas com a candidat de Gent de Palau a l’alcaldia de Palau-saverdera a les eleccions municipals del proper mes de maig. L’acte, que es va fer al Centre Cívic de la població, va comptar amb molta assistència de públic.

L’actual alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada, va obrir l’acte fent un repàs dels fets i reptes assolits durant els 8 anys de mandat. Així mateix, va presentar el proper candidat de Gent de Palau, Joan Salellas, com una persona responsable, treballadora i amb vocació de servei públic.

Seguidament el cap de llista, Joan Salellas, va explicar els objectius i reptes que el poble haurà d’afrontar en la propera legislatura: “Tenim l’objectiu de seguir governant per a tothom i el repte de seguir transformant i gestionant amb solvència el nostre ajuntament”.

Per Salellas el govern de l’Ajuntament de Palau-saverdera ha de tenir tres eixos principals que han de regir les polítiques municipals: “Volem un ajuntament mediambientalment compromès, econòmicament sostenible i socialment cohesionat”.

Des de Gent de Palau es vol seguir gestionant el proper govern municipal amb rigor, proximitat i transparència cap al ciutadà. També afirmen que es treballarà tant per resoldre i millorar les qüestions del dia a dia, com per planificar i desenvolupar projectes transformadors, sostenibles i de progrés pels propers anys.

La candidatura de Gent de Palau que concorrerà a les properes eleccions és un grup format per cares noves i persones que ja tenen experiència en el govern municipal anterior. Tots junts combinen l’experiència i la solvència en la gestió de l’ajuntament assolida en les dues últimes legislatures, amb noves idees i nous projectes a desenvolupar.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Roses, Joan Plana, que va dirigir unes paraules als assistents parlant dels vincles entre els dos municipis i els valors republicans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

L’entorn i els socis de Sánchez l’animen a continuar

Barcelona
escòcia

L’SNP trenca la coalició de govern amb els Verds

barcelona
política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona
Estat espanyol

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona