Política

Continuïtat als primers llocs de la llista d’ERC de l’Escala

A més de l’alcaldable, repetiran de número dos i tres Fredi Guirado i Cati Ribera, respectivament

Els tres primers llocs de la llista d’ERC per a les municipals de l’Escala els ocuparan els mateixos de fa quatre anys. A la ja sabuda repetició d’Etna Estrems com a número u, s’afegeixen les de Fredi Guirado, com a número dos, i Cati Ribera, com a número tres.

Guirado (1976) és empresari turístic i té una àmplia experiència en el teixit associatiu escalenc: ha estat membre de l’ADET (agencia de desenvolupament econòmic i turístic), president de l’associació de la Cuina de la Sal, membre de la junta de la de la UBET (Unió de Botiguers i Empresaris Turístics) i s’ha encarregat de presentar La Cuina de Nadal de l’Escala durant molts anys. “Amb la experiència d’aquests 4 anys a la oposició, ara és moment de fer el pas al govern. L’Escala necessita un salt endavant i l’equip d’ERC, estic segur, és l’equip ideal per fer-lo”, diu Guirado.

Caterina Ribera (1963), és tècnica en disseny gràfic i des de fa deu anys es dedica a l’administració de finques, després de ser codirectora d’una empresa de productes dietètics. “Continuo amb il·lusió en el projecte d’ERC liderat per l’Etna Estrems, amb la convicció de que aportem noves idees i projectes per fer avançar l’Escala en concordança amb els temps que estem vivint”, manifesta Ribera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia