Política

Junts per Palamós presenta la candidatura i el programa electoral

L’alcaldable de Junts al municipi, Raimon Trujillo planteja dissenyar un nou Passeig de Mar o una nova comissaria compartida per a Policia Local i Mossos

Junts per Catalunya a Palamós i Sant Joan ha presentat aquest divendres la candidatura per a les eleccions municipals, encapçalada per l’alcaldable Raimon Trujillo, i ha avançat quins són els projectes clau per al futur del municipi. “Som un equip de gent amb disponibilitat, ganes i il·lusió. Molts diuen que vénen a fer el canvi, però el canvi original som nosaltres”, ha remarcat el candidat.

El cap de llista, acompanyat per les persones que ocupen els primers noms de la candidatura, Blanca Suquet, Josep Santamaria, Mercè Pons i Rafel Pascual, ha desgranat alguns dels eixos inclosos en el programa electoral.

Projectes com una auditoria econòmica i laboral, la recerca de subvencions per recuperar el castell de Vila-romà o l’aposta per una policia local de proximitat, potenciar el comerç local i singular, encarregar un estudi de mobilitat a tot el municipi o crear mercats de Nadal i estiu en col·laboració amb els sectors econòmics del municipi són accions previstes a curt termini.

A mitjà termini, Junts planteja encarregar propostes per dissenyar un nou passeig de mar, dignificar els accessos al poble, engegar una línia d’ajuts a l’emprenedoria o trobar espai per a l’Escola d’Adults i l’institut-escola Vila-romà.A llarg termini, Junts també ha anunciat la seva voluntat de desenvolupar l’aparcament soterrat al Cervantes, una nova comissaria compartida de Policia Local i Mossos d’Esquadra a l’entrada del municipi o estudiar la creació de més sòl industrial, a més de millorar la col·laboració amb Calonge, Sant Antoni i Vall-llobrega en seguretat, mobilitat o promoció econòmica.

LA FRASE

Molts diuen que vénen a fer el canvi, però el canvi original som nosaltres
Raimon Trujillo
ALCALDABLE


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia