Política

Independents per Salt-CUP tanca el cicle de xerrades temàtiques

S’han abordat qüestions com la renda bàsica, la mobilitat, els drets lingüístics, l’educació i la seguretat

Independents per Salt-CUP (IPS-CUP) va tancar divendres el cicle de xerrades temàtiques iniciat el juliol de 2022. La formació va portar a terme al Mercat de Salt la xerrada L’activitat econòmica de Salt: present i futur que clou aquest cicle de set xerrades temàtiques. Les xerrades es van basar en els quatre eixos bàsics que per la formació haurien d’incidir transversalment qualsevol proposta política que es faci des de l’Ajuntament: eix social, eix de participació, eix territori-ecologisme i eix de país. En el seu conjunt han permès tractar diferents temes: renda bàsica, mobilitat, drets lingüístics, educació, seguretat, cultura i economia. I en cadascuna d’elles s’ha comptat amb diferents ponents que, cadascun des de la serva perspectiva, han aportat diferents visions sobre cadascun dels temes.

El número dos d’IPS-CUP, Àlex Sarrado, va moderar la xerrada L’activitat econòmica de Salt: present i futur amb la presència de la gerent del Mercat de Salt i directora del Consell de comerç de Pimec, Marta Julià i Delfí Nierga, membre de la cooperativa Saltioli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia