Política

Figueres futur vol “expulsar” l’incivisme de la Rambla

El seu cap de llista diu que han creat un dispositiu especial que preveu executar durant els primers cent dies de mandat

Figueres Futur proposa la creació d’un pla per expulsar l’incivisme instal·lat a la Rambla. Sota el nom de ‘Salvem la Rambla’, aquest dispositiu inclou una part de les mesures urgents que el partit es compromet a desenvolupar durant els 100 primers dies del mandat. Preveu la implantació de controls policials fixes en determinades hores, especialment durant les tardes, vespres i nits, i l’inici dels tràmits per instal·lar càmeres de videovigilància que permetin mantenir aquest espai controlat les 24 hores del dia. La imposició estricte de sancions a totes les persones que incompleixin les ordenances de civisme i convivència i la instal·lació de senyalització informativa indicant la prohibició de jugar a pilota, de l’ús de patinets i de la reproducció de música sense autorització són altres de les mesures que formen part del pla, que també inclou tasques de manteniment dels bancs de fusta, el reforç de l’enllumenat en alguns punts i el perimetratge dels parterres per evitar que siguin utilitzats com a zona de pas. Figueres Futur preveu executar plans similars en altres espais de la ciutat que pateixen problemàtiques similars com la plaça Catalunya, les places de l’Estació i Sant Vicenç de Paül, la plaça Nova Icària o el barri de l’Horta Capallera, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona