Política

Junts d’Olot fa llistat de les millores que vol per als equipaments esportius

L’equip de Pep Berga aposta per fer una diagnosi per a nous serveis per a la gent gran

Junts Olot s’ha compromès a ampliar els vestidors del camp de futbol del Joventut Sant Pere Màrtir i els camps de futbol del Morrot i també a renovar els vestidors del camp de futbol de Sant Roc si continua al govern de la ciutat. A més, el cap de llista i alcalde actual Pep Berga ha apostat per condicionar un espai destinat de manera exclusiva a la pràctica de la gimnàstica artística, fer avançar el projecte del Parc Ciclista per a la formació del ciclisme infantil i juvenil en un espai segur i ampliar el Parc de Cal·listènia. I hi ha afegit que habitaran espais perquè els clubs disposin d’espais per a reunions i per guardar materials.

Finalment, les altres propostes de Junts en matèria esportiva són la construcció i obertura durant el 2025 de la piscina municipal coberta climatitzada, la renovació del parquet del pavelló de la Pollancreda, continuar la millora de les instal·lacions de l’estadi municipal de futbol i la construcció d’un Parc de Pumptrack a les Tries.

Gent gran

Per altra banda, L’equip de Pep Berga aposta per fer una anàlisi que determini possibles nous serveis assistencials per a la gent gran. També vol fomentar la participació activa de les persones grans a la ciutat i reconèixer la seva aportació a la societat, a més d’estudiar la possible posada en marxa de més pisos per a persones grans autònomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia