Política

Els Mossos tanquen una problemàtica associació cannàbica de Cornellà i en detenen el president

Era un punt de venda de drogues que actuava emparat en local d’autoconsum, i ha causat moltes picabaralles internes i amb els veïns

Una associació cannàbica de Cornellà de Llobregat ha quedat clausurada pels Mossos, que han detingut el seu president perquè hi hauria muntat un punt de venda de drogues de la ciutat sota l’aparença de l’autoconsum. L’home va quedar arrestat aquest dimecres pel delicte de tràfic de drogues i per un altre requeriment per la participació en diversos delictes més, però ha acabat en llibertat amb càrrecs. Aquesta associació ara tancada era molt problemàtica, amb múltiples queixes veïnals i inspeccions de l’Ajuntament. Aquest ambient de picabaralles constants amb veïns i fins i tot internes, en el si del negoci il·legal, havien fet guanyar al local una mala fama en el seu entorn. De fet, el punt de partida de la investigació és al maig arran d’un greu enfrontament entre el personal de l’associació i un suposat soci que va patir fractures i talls a la cara.

Tots els membres de la junta directiva de l’associació tenien antecedents penals. Segons han fet saber els Mossos, els investigadors van obtenir indicis que apuntaven a una trama clara: el personal de l’associació subministrava drogues a consumidors, molts d’ells sense “cap vinculació prèvia amb l’associació”, però també a persones que eren menors d’edat i que per llei no podrien entrar al local ni ser socis.

El cos policial va escorcollar el local aquest dimecres i van poder detenir el president, però també hi van decomissar 1’6 quilograms d’estupefaents derivats del cànnabis en múltiples formats ja preparats per a consumir al moment. Segons han detallat els Mossos, la investigació està oberta per esclarir si hi ha la responsabilitat de terceres persones i hi podria haver més detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA