Política

MUNICIPALS

Miquel Noguer aposta per un pla de govern per Banyoles fins el 2027

Inicia el seu cinquè mandat com a alcalde, el quart amb majoria absoluta destacant que des del 2007 ha canviat la ciutat

Sense sorpreses, Miquel Noguer ha estat investit alcalde de Banyoles en el que és el seu cinquè mandat com a alcalde i el quart amb majoria absoluta. A les eleccions del 28-M va aconseguir 11 regidors en un consistori que ha passat de 17 a 21 edils ja que la capital del Pla de l’Estany ha superat els 20.000 habitants.

En el seu discurs de presa de possessió, Noguer ha assegurat que aposta per un pla de govern pels pròxims quatre anys “aprofundint en un model de ciutat àmpliament compartit” i “fomentant la convivència i la cohesió”. L’alcalde de Banyoles ha destacat que des del 2007 “ha donat la volta” a la ciutat.

En la seva intervenció, el portaveu d’ERC, Jaume Butinyà, amb sis regidors, ha assenyalat que els republicans no renuncien al seu projecte per la ciutat: “Banyoles avança a dues velocitats. S’hi viu molt bé però no tothom hi viu prou bé”

La portaveu de Sumem Banyoles - CUP Amunt, Jana Soteras, ha assegurat que fiscalitzaran les accions no ètiques i ha posat èmfasi en que seran la veu de les dones.

Per la seva banda, el portaveu del PSC - Convivència i Progrés, Quim Fernàndez, ha remarcat que “la patrimonialització del poder és perillosa” i que no es pot cometre “l’error de planificar penant que no és possible l’alternança de govern a l’ajuntament de Banyoles”. “Tenim propostes amb contingut i amb visió estratègica”, ha dit Fernàndez sobre la seva funció en el ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia