Política

Batet culpa del dèficit d’infraestructures al “victimisme” dels independentistes

La cap de llista del PSC també ho atribueix als governs del PP i avisa del “perill” de l’extrema dreta: “No volem veure imatges com les de l’assalt al Capitoli”

La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet, ha culpat els anteriors governs del PP i dels independentistes del dèficit d’inversió en infraestructures a Catalunya. En una conferència al Nueva Economía Fórum, Batet ha dit que els populars només pensaven en Catalunya “en termes electorals per guanyar vots” a la resta de l’Estat i que als independentistes “ja els anava bé” perquè “el seu principi polític màxim és el victimisme”, segons recull l’ACN.

La candidata ha afirmat que l’executiu de Pedro Sánchez “ha invertit cinc cops més” que l’executiu de Mariano Rajoy, tot i que ha admès que no es reverteixen “set anys de silencis” en una legislatura. D’altra banda, ha alertat del “perill” de l’extrema dreta: “No volem veure imatges com les de l’assalt al Capitoli”

Després que el presidenciable Alberto Núñez Feijóo digués a TVE que els governs populars sempre havien revaloritzat les pensions d’acord amb l’IPC, un fet que no és cert, Batet ha lamentat que és “greu” per la democràcia que el PP tingui un candidat que “menteix a la televisió davant de milions de persones”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia