Política

RIUDELLOTS DE LA SELVA

L’Ajuntament incorpora al pressupost 2,5 milions d’euros de romanent

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha incorporat al pressupost municipal una partida de 2,5 milions d’euros procedents del romanent de tresoreria de l’any passat. Aquest augment pressupostari permetrà dur a terme una sèrie actuacions, entre les quals destaquen millores en la infraestructura urbana, la creació de subvencions i beques, la millora d’instal·lacions municipals i la creació d’un nou festival cultural. La modificació del pressupost municipal es va aprovar per unanimitat en el ple ordinari del mes de març i és resultat de l’acord de coalició en el govern municipal.

Algunes de les actuacions urbanístiques que es duran a terme són l’asfaltatge de l’Avinguda Mas Pins i les seves voreres (698.000 euros), les obres de l’Avinguda Països Catalans (525.500,16 euros) i l’arranjament del Camí de la Granyana (156.000 euros), entre d’altres.

També es faran tasques essencials com la climatització de l’escola municipal (92.500 euros), la instal·lació de grades al camp de futbol (90.000 euros) i la creació d’un dipòsit d’estalvi d’aigua (30.000 euros).

Així mateix, una part significativa d’aquest pressupost s’assignarà a la creació d’un nou festival cultural anomenat El Festival Intrèpit. Amb una inversió de 78.500 euros, aquest festival sorgeix com una iniciativa per a enriquir la vida cultural de Riudellots.

En total, s’han programat 70 actuacions finançades amb el romanent. L’alcalde Josep Lluís Santamaria i el primer tinent d’alcalde, Lluís Barnés, han expressat la seva satisfacció pel suport unànime a aquestes iniciatives i han destacat que aquestes inversions tindran un impacte positiu significatiu en la qualitat de vida dels habitants de Riudellots. Santamaria també ha fet referència la bona salut de les arques municipals, que des de fa set anys té l’endeutament al 0%.

A més de les actuacions esmentades, estan pendents de concretar en aquest pressupost les inversions resultants dels pressupostos participatius previstos per aquest 2024, que podrien oscil·lar entre els 150.000 i 200.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

argentina

Argentina aprova la llei òmnibus de Milei, que ara discutirà el Senat

barcelona
RIPOLL

El ple aprova una moció perquè no es faci campanya per la Festa Major

RIPOLL
GIRONA

ERC reivindica un “finançament singular” per millorar el transport públic

GIRONA
estats units

Multen Trump per no acatar l’ordre de silenci durant el seu judici penal

barcelona
política

Expedient de la JEC al conseller Balcells

barcelona
estat espanyol

L'executiu no aprova cap mesura de regeneració democràtica

barcelona
PALAMÓS

El PSC proposa una revisió integral del sistema de salut

PALAMÓS
estat espanyol

El carregador de tipus C serà obligatori a partir de gener de 2025

barcelona
política

Vergés (Junts) proposa un pla de xoc per fer front els reptes de la pagesia

girona