Política

Renedo i Padrós, números dos i tres de la llista de Junts

L’Executiva nacional de Junts per Catalunya ha aprovat aquest matí per unanimitat la proposta de llistes per a les eleccions catalanes del 12 de maig. Així, a la demarcació de Girona la independent Carme Renedo serà la número 2 de la llista gironina de Junts + Puigdemont, que encapçala el garrotxí Salvador Vergés; i Isaac Padrós serà el número 3.

Renedo, diplomada en Bibliotecononomia, actualment és la cap del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. I abans havia estat també directora territorial de Cultura de la Generalitat a Girona. Per la seva banda, Padrós és president de l’associació Multicapacitats i és conegut també pel seu activisme per normalitzar la invidència i reptes com haver completat la volta a l’illa de Menorca en caiac.

Tots dos comparteixen la condició d’independents dins de la llista, que continua amb noms amb perfil més forjat en la política local, com ara l’exalcaldessa de la Jonquera i expresidenta comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez, en el número 4; i l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, que aquest final de legislatura ja ha estat diputada del grup de JxCat a la cambra catalana.

Completen la llista , Maria Àngels Planas, Jordi Munell, Mònica Rabassa, Teresa García, Francesc Ten, Salvador Coll, Mònica Santjaume, Joan Mir, Núria Murlà, Josep Santamaria, Ferran Rodero i Maria Rosa Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia