Política

Orobitg (ERC): “Tenim l’índex d’atur més baix dels últims 15 anys i més gent treballant que mai”

Els republicans volen seguir impulsant mesures que dinamitzin l’economia de les comarques gironines com han fet durant aquesta legislatura

El número 4 de llista d’Esquerra per Girona a les eleccions del Parlament, Jordi Orobitg, ha reivindicat, en un acte a Blanes, la bona feina feta pel Govern Aragonès en matèria d’economia a les comarques gironines: “Tenim l’índex d’atur més baix dels últims 15 anys i és el moment en què hi ha més població ocupada que mai”.

Acompanyat pel conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i per l’alcaldessa de Susqueda i membre de la candidatura republicana per Girona, Eva Viñolas, Orobitg ha destacat algunes de les fites assolides en l’àmbit econòmic a la demarcació de Girona com l’impuls de la taula de la Formació Professional, la promoció de l’Aeroport de Girona o els 22 milions d’euros injectats a comarques gironines per a la reindustrialització.

“Volem i seguim treballant per un model turístic basat en la qualitat, on els turistes gaudeixin del patrimoni cultural, natural, paisatgístic, però també de les ciutats i pobles on hi hagi vida i activitat. Un turisme de tot l’any, no només d’estiu”, ha remarcat. Així mateix ha explicat que projectes com “la Taula d’impuls a la FP són claus perquè les empreses gironines puguin incorporar els professionals qualificats que necessiten, a la vegada que la ciutadania té oficis i oportunitats laborals ben remunerades”.

Per la seva banda, Campuzano ha explicat la importància d’aconseguir un bon sistema de finançament: “Els socialistes diuen que no cal incrementar el finançament de Catalunya, perquè saben que això molestaria a l’Estat Espanyol i a Madrid, i com que tots plegats són els mateixos, no ho faran. Catalunya necessita un finançament singular ja”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona
colòmbia

Colòmbia notifica formalment a Israel la ruptura de relacions diplomàtiques

barcelona
Política

Vergés sosté que l’estació del TAV a l’aeroport és “absolutament prioritària”

vilobí d’onyar
estats units

El jutge aclareix Trump que l’ordre de silenci només l’afecta fora del tribunal

barcelona
estat francès

Desallotgen una protesta propalestina a la Sciences Po de París

barcelona
memòria

El TSJC considera que la protesta contra la tortura no és transversal

barcelona
societat

El PSC demana al govern una resposta serena a les pintades en establiments

girona