Política

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

La cap de llista d’Esquerra Republicana al Parlament per la circumscripció de Girona, Laia Cañigueral, i el número 2 de la candidatura, Jordi Viñas, han presentat els cartells i el lema per la campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig, que comença aquesta mitjanit.

El lema dels republicans, Al costat de la gent. Al Costat de Catalunya, respon “al projecte que tenim des d’Esquerra, la responsabilitat i compromís de treballar per tots els catalans i catalanes, al mateix temps que defensem Catalunya avançant en les vies de negociació per aconseguir un referèndum” ha explicat Cañigueral. “Som els únics que piquem pedra per la llibertat del nostre país a la vegada que treballem per aconseguir millorar la vida i el dia a dia de la nostra gent”, ha manifestat.

“Hem estat al costat de la gent, i ho seguirem fent”, ha afegit Viñas. “Ens preocupem pels maldecaps reals de la ciutadania i per això s’ha contractat més personal sanitari per reduir les llistes d’espera, més mossos i mosses i més mestres. S’ha treballat per garantir que tothom es pugui guanyar bé la vida i prova d’això és que en aquest moment, Catalunya té l’índex d’atur més baix dels últims 15 anys, amb més gent treballant que mai”, ha conclòs.

Pel que fa als cartells, Esquerra segueix apostant pel groc que identifica al partit i a la demarcació de Girona s’hi podran veure fins a quatre versions diferents: el de Laia Cañigueral, el de Jordi Viñas, el de Pere Aragonès i el d’Oriol Junqueras. “La nostra aposta és plural i variada i va més enllà del personalisme d’una sola figura”, ha conclòs Cañigueral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

ERC fa una crida a concentrar el vot progressista

BANYOLES
guerra a gaza

Netanyahu no acceptarà acabar la campanya militar per acordar un alto-el-foc

barcelona
POLÍTICA

Junts vol fer auditories comarcals de l’habitatge

PUIGCERDÀ
política

El PP duu a Salou l’intent de quedar-se amb tot el vot de Cs

barcelona
política

Els comuns retreuen ja també al PSC el suport al Hard Rock

barcelona
política

Aragonès fa una crida a concentrar el vot d’esquerres

barcelona
guerra a gaza

El govern israelià decideix tancar Al Jazeera al país

barcelona
itàlia

Més de 400 migrants arriben a Lampedusa en 48 hores

barcelona
bolívia

Morales avisa que serà candidat a les presidencials “de grat o per força”

barcelona