Política

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

Esquerra ha escollit Cassà de la Selva, el municipi de la cap de llista dels republicans per Girona, Laia Cañigueral, per donar el tret de sortida a la campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig.

Cañigueral, acompanyada pel seu número 2, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, pel conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i la diputada al Congrés, Teresa Jordà, ha reivindicat que “la millor opció per fer avançar el país i les comarques gironines és Esquerra Republicana. O Esquerra Republicana lidera la propera legislatura o moltes de les coses que hem avançat quedaran aturades”.

La cap de llista dels republicans ha explicat que “amb 3 anys, 33 diputats i molta gent anant-nos a la contra, hem aconseguit l’atur més baix dels últims 15 anys i reduir les llistes d’espera de la sanitat un 30%”, ha conclòs. També Jordi Viñas ha destacat que “som els únics que fem que les coses passin perquè la nostra gent visqui millor, no com els que volen governar només fent el que digui Madrid o basant-se en el seu interès personal”.

Per la seva banda, el conseller David Mascort ha destacat les transformacions que s’han aconseguit amb aquests tres anys de govern republicà, també en la gestió de la sequera: “després de 42 mesos de la sequera més dura de la història, encara surt aigua de l’aixeta. El 2008, amb 18 mesos, ja van portar vaixells”. També ha destacat que “venir del municipalisme, ens ajuda a establir una relació de proximitat amb la gent, fer les coses diferent i treballar d’una altra manera”.

Finalment, Jordà ha reivindicat que els republicans “fem possible el que molts diuen que és impossible, com per exemple derogar el ramal de la MAT de Riudarenes. Ho hem fet possible perquè hem estat al costat de la gent que hi lluitava en contra”. Així mateix, la diputada al Congrés ha conclòs dient que “Esquerra transformem i això molesta als de sempre, els que fan les polítiques de sempre i pensades pels de sempre. No és que a nosaltres ens encanti molestar, sinó que ens encanta transformar, és a dir, fer que la gent del nostre país sigui més feliç i no deixarem de fer-ho”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

rússia

Putin inicia el seu cinquè mandat amb més poder que mai

barcelona
política

Mor Joan Rigol, president del Parlament entre el 1999 i el 2003

CAPMANY

La CUP reivindica la creació del Parc Natural de l’Albera

CAPMANY
català

Òmnium denuncia una insuficient oferta de cursos de català

barcelona
guerra a gaza

Els tancs d’Israel entren a Rafah i prenen el control de la part palestina del pas fronterer

barcelona
guerra a gaza

Israel rebutja la treva acceptada per Hamàs i manté els atacs contra Rafah

barcelona
Regne Unit

Downing Street, més a prop

Londres

Trenta anys de llibertat

Barcelona
John Carlin
Periodista i escriptor

“Mandela va saber guanyar-se els enemics”

Barcelona