Política

Política

Illa veu la victòria del 12-M com un “gran pas” cap a una Catalunya “sense bàndols”

El primer secretari del PSC envia una carta a la militància sense referència a possibles pactes i anunciant un acte amb Pedro Sánchez aquest dissabte a Barcelona

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que la victòria socialista de les eleccions del 12-M por representar un “un primer gran pas” que permet la possibilitat “d’obrir una nova etapa” a Catalunya “sense bàndols ni blocs”. En una carta dirigida a la militància en què no fa referència a possibles pactes ni a la investidura, Illa qualifica el resultat del PSC de “magnífic” i reitera alguns dels missatges que ja va enviar durant la nit electoral, posant èmfasi en que per primer cop en la història dels socialistes catalans han guanyat “en vots i en escons”. També llegeix els resultats com un “reconeixement” a les polítiques dutes a termes pel govern espanyol de Pedro Sánchez, que s’han basat, segons insisteix en “el diàleg i la convivència”.

Uns resultats que, segons destaca els ha fet ser la primera força en 170 municipis, un 71,4% del cens electoral, i que ha de permetre, segons afirma, que Catalunya pugui “tornar a ser sinònim d’estabilitat, diàleg i progrés”.

El líder del PSC agraeix el “compromís i responsabilitat” dels militants del partit sense els quals “la victòria no hauria estat possible” i els anuncia la celebració d’un acte al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, per agrair aquest suport el pròxim dissabte 18 de maig amb la presència de Pedro Sánchez, i de la candidata del PSOE en les eleccions europees, Teresa Ribera.

“Moltes gràcies, companyes i companys, per haver-nos ajudat a arribar fins a aquí”, agraeix Illa, que remata la carta, assegurant que “la millor Catalunya està per arribar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia