Política

Estat espanyol

Félix Bolaños és operat d’urgència d’una apendicitis

El ministre de la Presidència havia d’assistir avui a la sessió de control al govern al Senat, però ha hagut de suspendre la seva agenda pública fins a rebre l’alta mèdica

El ministre espanyol de la Presidència, Félix Bolaños, ha suspès la seva agenda per aquest dimarts després d’haver estat operat d’urgència d’una apendicitis aquesta matinada.

Bolaños es recupera “favorablement” de la intervenció a l’hospital Ramón i Cajal de Madrid, on va ingressar dilluns a la tarda, segons han informat a l’agència Efe fonts del seu departament. El polític ha agraït el tracte i l’atenció rebuda dels “magnífics professionals” de la sanitat pública.

El titular de Presidència no reprendrà la seva activitat pública fins que rebi l’alta mèdica, segons les mateixes fonts. Avui tenia previst assistir a la sessió de control al govern al Senat i després al Congrés dels Diputats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia