Política

Montilla aposta per "noves cares" a la llista del PSC en les pròximes eleccions

Inaugura la primera conferència Catalunya Causa Comuna que busca afegir "idees  noves" al programa electoral i incorporar "més persones" de la societat catalana al partit

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha apostat aquest dissabte per encarar les eleccions catalanes amb "noves cares" a la seva llista electoral i "noves propostes" en el seu programa, com per exemple guanyar "la batalla a les idees" i presentar un "govern plural" més representatiu de la societat catalana.

Montilla ha inaugurat el primer plenari de la Conferència Oberta Catalunya Causa Comuna, un fòrum de debat coordinat per Raimon Obiols que vol aportar noves idees des del catalanisme d'esquerres que el PSC promou. L'objectiu és incorporar innovacions al seu programa marc per aconseguir atraure sectors de la ciutadania més enllà del socialisme català. Montilla, des de la Fira de Barcelona, ha estès la mà a "tots" els progressistes perquè s'incorporin al PSC i se'l facin més seu.

En un clima clarament preelectoral, Montilla ha recordat als assistents que comença "una carrera llarga" de la qual alguns només volen obtenir la victòria electoral i, en canvi, els socialistes volen la victòria de les idees, imprescindible, segons ha dit, per aspirar a tenir qualsevol altre tipus de vìctòria. Per això ha demanat ajuda per incorporar "idees noves, persones noves, reptes nous" que permetin al PSC obtenir "una victòria de les idees" després de les eleccions que serveixi per confeccionar "un govern plural, amb una àmplia base i que sigui més representatiu de la nostra societat".

La presència de Montilla en aquesta primera conferència és, segons ha dit, per "escoltar, aprendre i compartir" que no pas per fer mítings.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.