Política

ICV vol “revertir el menfotisme” i aposta per una sortida d'esquerres a la crisi

Joan Herrera denuncia que “la dreta social desitja l'apatia” el proper 28 de novembre

El candidat a la presidència de la Generalitat creu que el futur de Catalunya no el poden decidir “els mercats, ni un TC deslegitimat”

El candidat d'ICV-EUiA Joan Herrera ha denunciat aquest dissabte que “la dreta social desitja l'apatia”, mentre que aquesta formació vol “revertir el sentiment de menfotisme i de resignació” i transmetre el missatge que hi ha una sortida d'esquerres a la crisi.

El candidat d'ICV-EUiA a la presidència de la Generalitat i el número tres de la llista, Jordi Miralles, han presentat avui la campanya d'aquesta coalició per a les eleccions del 28-N que, amb el lema “Verda esperança, solucions d'esquerra”, que busca “combatre la crisi i la resignació d'una part de l'esquerra” a trobar una sortida d'esquerres a les crisis.

Herrera, que s'ha compromès a realitzar una campanya “en positiu i de solucions”, ha assegurat que “la dreta política i social desitja l'apatia, el menfotisme de la gent i en aquest context hi ha una part de l'esquerra que sembla resignada”.

L'objectiu d'Iniciativa és revertir “el sentiment de menfotisme i de resignació” perquè “paralitzen, mentre que l'esperança mobilitza”.

Iniciativa té com a principal fita “mobilitzar l'electorat progressista d'esquerres, a tota aquella gent indecisa o que es pot abstenir, o bé que es pot deixar portar per la resignació”.

“Hi ha una esperança -ha assegurat- perquè la crisi econòmica té solucions, perquè hi ha una alternativa davant la dreta i davant la resignació d'una part de l'esquerra”.

El candidat d'ICV-EUiA creu que el futur de Catalunya no el poden decidir “els mercats, ni un Tribunal Constitucional deslegitimat, ni tampoc les enquestes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Sánchez vol un nou finançament autonòmic amb un model “singular” per a Catalunya

barcelona
guerra a gaza

Israel anuncia una “pausa tàctica” diària al sud de la Franja per permetre l’entrada d’ajuda

barcelona
europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona
guerra a gaza

Vuit soldats israelians moren en una explosió a Rafah

barcelona
Religió

La diòcesi de Terrassa celebra el vintè aniversari

Barcelona
unió europa

La UE iniciarà negociacions d’adhesió amb Ucraïna i Moldàvia

barcelona
POLÍTICA

Relleu a l’alcaldia de Torredembarra que passa a mans del PSC

Torredembarra