Política

ICV-EUiA qualifica Ryanair de xantatgista

Boada es mostra optimista respecte del futur de l'aeroport si Aena el traspassa

El cap de llista per Girona d'ICV-EUiA, Joan Boada, no donaria més diners dels que ja rep Ryanair perquè es quedi a l'aeroport de Girona. Per ell, en reclamar més ajudes de l'administració, la companyia irlandesa està fent “xantatge preelectoral”, cosa que no es pot admetre. “L'aeroport té futur, sempre i quan no el sotmetem a Ryanair” i sempre que les instal·lacions de Vilobí siguin gestionades des d'aquí i no pas per Aena, en opinió del polític ecosocialista.

Aquestes afirmacions les va fer el candidat ahir al matí, en el primer dels col·loqui esmorzars amb els caps de llista dels partits parlamentaris que ha organitzat la Taula d'Enginyeria de les Comarques Gironines i la Cambra de Comerç de Girona. Moderada pel president del Col·legi de Tècnics Agrícoles, Josep Maria Poch, en la trobada Boada va poder explicar diversos fronts del programa d'ICV-EUiA, que gravita a l'entorn de l'economia verda i la sostenibilitat. Respecte de la política hidràulica, va assegurar que amb les obres fetes i les que estan en execució, Catalunya no patirà més les conseqüències d'una sequera; preguntat sobre la concentració parcel·lària que es demana des d'alguns sectors, a fi que les explotacions agrícoles siguin més rendibles, Boada es va mostrar reticent a fer-ne de manera sistemàtica; pel que fa a les comunicacions, va recalcar que ICV-EUiA aposta pel tren i el transport públic en general i no per anar ampliant carreteres; i sobre energia, va donar el seu suport a les renovables, com ara l'eòlica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Repetició al Senat d’Illa desvinculant-se de Koldo i d’ERC i Junts qüestionant la seva gestió

barcelona

El PSC es compromet a revitalitzar l’esport gironí

girona
Estats Units

Biden diu que l’ajuda a Ucraïna començarà a arribar en “poques hores”

Barcelona
estats units

Les protestes estudiantils als EUA generen divisió dins del Partit Demòcrata

barcelona
guerra a gaza

Israel pressiona Hezbol·là al Líban mentre continua bombardejant Rafah

barcelona
GIRONA

Junts fa una aposta per la transformació digital de les empreses

GIRONA
GIRONA

Trobada dels candidats d’ERC amb els sindicats per parlar d’habitatge

GIRONA
estat espanyol

Brussel·les expedienta Espanya per no garantir plenament la presumpció d’innocència

barcelona
iran

L’Iran condemna a mort un raper per donar suport a les protestes de Mahsa Amini

barcelona