Política

Relax i família

Els principals candidats gironins aprofiten la jornada de reflexió per als dinars familiars, el cinema, el futbol i el retorn a les rutines sabatines

Tots refereixen anar a votar abans del migdia

Els candidats van arribar aixafats a divendres. Ahir, jornada de reflexió, van dedicar el dia al repòs, a la família i al retorn a les rutines sabatines.

Santi Vila, cap de llista de CiU, es va reservar per a un dinar familiar, però a la tarda va ser al Pavelló Polivalent per lliurar uns premis com a alcalde de Figueres. El cap de llista del PSC i conseller de PTOP, Joaquim Nadal, va anar a l'estadi de Montilivi per seguir el partit de segona A entre el Girona i el Salamanca. Nadal també va ser a l'encesa dels llums de Nadal al centre de Girona. Al matí va fer la seva passejada clàssica matinal dels dissabtes pel centre de Girona. La consellera d'Acció Social i Ciutadania i cap de llista d'Esquerra, Carme Capdevila, va dedicar el dia a la família. Un dinar familiar al migdia i una tarda de cinema. El secretari general d'Interior i cap de llista d'ICV-EUiA, Joan Boada, va començar el dia al mercat del Lleó. Tot seguit, se'n va anar als Hostalets d'en Bas, per dedicar el dissabte i el diumenge a l'hort i posar-lo a punt per a l'hivern, per poder-hi sembrar les faves i els pèsols (que no li agraden). El cap de llista del PP, Josep Enric Millo, també se'n va anar a la Garrotxa, fins a Santa Pau, per fer un dinar amb la família per celebrar el seu cinquantè aniversari, que va ser dimecres. Joan Carretero, de Reagrupament.cat, va passar el dissabte a Puigcerdà, per reflexionar molt. Toni Strubell, cap de llista de Solidaritat, va descansar i va intentar “recordar quin llibre llegia fa un mes i mig per reprendre'n la lectura”.

Quant al vot, tots tenien decidit anar a votar aviat: Vila, al CEIP Joaquim Cusí, de Figueres, a les 10. Nadal, a 2/4 d'11 a l'Institut Vell, de Girona. Capdevila, al CEIP Guilleries, a 2/4 de 12. Boada, a les antigues escoles dels Hostalets d'En Bas, a 3/4 de 12. Millo a les 10 al CEIP del Pla, de Girona. Carretero a les 11, després d'esmorzar amb les filles, al col·legi del Llac, de Puigcerdà, i Strubell, a Santa Cristina d'Aro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA