Política

CiU i el PSC pendents de la decisió d'ERC per anar a les eleccions

Els candidats de CiU, Ramon Riera, i del PSC, Àlex Batlle, són els únics que estan confirmats. ERC encara no ha confirmat si repetirà perquè li falta completar l'equip

Les eleccions municipals de Torrelavit, a l'Alt Penedès, es presenten amb pocs canvis en el cartell electoral. Ramon Riera, l'alcalde i cap de CiU que va substituir el mandat anterior Pere Ribé al càrrec, serà el cap de cartell de la federació nacionalista. A l'altre costat, a la llista del PSC, repetirà Àlex Batlle. El primer defensa la feina feta al govern local: la remodelació del consultori, la llar d'infants, la nova deixalleria, les obres que començaran del carrer Major o les bases del centre de dia, i explica que en el proper mandat vol inaugurar el centre de dia, remodelar el pavelló i actuar al centre històric. El candidat socialista, Àlex Batlle, ara a l'oposició, diu que amb vista al proper mandat les seves prioritats seran treballar per millorar l'escola i la llar d'infants i garantir els serveis per a les persones més afectades per la crisi i apunta que malgrat que és conscient que “avui ser del PSC potser no està de moda” es presenten a les eleccions amb la il·lusió de mantenir els dos regidors que tenen. A casa de la federació nacionalista també fan pronòstics i apunten que la seva intenció és mantenir els 5 regidors o obtenir-ne algun més. Ambdós fan supòsits mirant de reüll ERC, el partit revelació el 2007, que encara no té clar si repetirà. “Ens ho estem pensat perquè encara ens falta trobar gent per a l'equip”, deia ahir Jordi Vallverdú, el segon regidor de la formació a l'Ajuntament.

A.M.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA