Política

CiU proclama Josep Juscafresa a Porqueres

Josep Juscafresa va ser proclamat oficialment ahir candidat de CiU a l'alcaldia de Porqueres, en un acte realitzat al centre cívic del municipi. Juscafresa, que en aquest mandat ha estat el portaveu de l'oposició, ja va encapçalar la llista ara fa quatre anys. Davant d'un gran nombre de militants i simpatitzants, l'alcaldable va reclamar un canvi per al municipi, després de 16 anys de la mateixa gent al govern, “un govern que –segons va dir– últimament respira aires de certa prepotència”.

Quant a les línies programàtiques, Juscafresa va apuntar la creació de llocs de treball i d'atendre les persones que més ho necessiten. En matèria econòmica va esmentar la creació d'un viver d'empreses, un projecte que l'equip de govern fa molts anys que anuncia i no ho tira endavant, va dir. Una altra prioritat serà el desenvolupament de la zona esportiva i, en concret, la construcció d'una piscina. Per últim, el candidat de CiU va reiterar que el seu grup s'oposa a l'establiment d'un centre de tractament d'addiccions al nucli de Mata. “No estem en contra d'un centre d'aquest tipus, si no que pensem que aquesta no és la millor ubicació”, va recalcar. En aquest sentit, va lamentar que l'equip de govern hagués enviat una carta a entitats del poble acusant-lo d'haver tractat els promotors del centre de drogoaddictes i delinqüents. “Les persones que realment em coneixen saben com sóc i com actuo; tinc la consciència tranquil·la”, va assegurar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona
rússia

Sis anys de presó per a una membre de Pussy Riot

barcelona
rússia

El Kremlin continua entossudit a culpar Kíiv de l’atemptat

barcelona
polònia

Destituït i investigat per espionatge el cap de l’Eurocos

barcelona
política

Podem es desdiu i no es presentarà al 12-M

barcelona