Política

Alarte promet cogestionar l'FP amb empresaris i sindicats

El candidat socialista presenta el seu programa econòmic “L'hora de la dignitat”, basat en l'eficàcia, eficiència i transparència

Es compromet a reduir un 15% la despesa corrent

“L'hora de la dignitat” és el nom del programa electoral que el candidat del PSPV-PSOE a la Generalitat, Jorge Alarte, ha presentat i que promet eficàcia, eficiència i transparència enfront de “l'excés i el balafiament” que manté l'actual govern del PP en funcions.

El líder socialista proposa una sèrie de mesures que serviran per a canviar de dalt a baix l'economia valenciana, entre les quals hi ha el sanejament dels comptes de la Generalitat, que començarà per la reducció de les empreses públiques. Aquesta reducció, faria possible, segons Alarte, alliberar 2.000 milions d'euros dels més de 3.500 que suposen ara el seu manteniment. També vol reduir un 15% de la despesa corrent, a excepció de sanitat, benestar social i educació.

Però el punt més cridaner del seu decàleg de reformes, passa per reformar la formació professional per tindre una joventut més competitiva. Així, Alarte s'ha compromés a crear 30 centres de FP especialitzada i desenvolupament innovador. La novetat és que es tractarà de centres cogestionats. “Seran de titularitat pública, però els gestionarem amb les principals empreses valencianes i els instituts tecnològics dels diferents sectors, i amb la participació dels sindicats”, ha explicat Alarte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA