Política

els nous ajuntaments

L'alcalde de Forallac, l'únic del govern amb dedicació exclusiva

La coordinació per delegació és de 450 euros al mes, i les assistències, de 125

L'alcalde de Forallac, el convergent Josep Sala, que ocupa la presidència, tindrà un sou per la seva dedicació exclusiva al càrrec municipal de 51.546,88 euros bruts a l'any, com fa quatre anys. Sala és alcalde de Forallac des de l'any 1987. Abans havia estat 4 anys regidor. A part d'alcalde, Sala és també en aquest mandat diputat provincial, càrrec que ocupa des de l'any 2007. També va ser conseller comarcal del Baix Empordà, entre el 1988 i el 1999. I des d'aquella data, fins al 2003, va ocupar la presidència del consell. També participa en diferents entitats socials: Consorci Alba Ter, Fundació Josep Pla, la fundació Vimar i la fundació Mas Badia, entre d'altres.

Sala és l'únic membre de l'equip de govern de Forallac amb dedicació. La resta dels membres del govern tindran una indemnització per gestió o assistència. Així, els regidors amb delegació tindran un sou màxim mensual de 450 euros. D'altra banda, les assistències als plens, juntes de govern i comissió especial de comptes serà de 125 euros per sessió. Unes retribucions com les de l'anterior mandat. El regidor de l'oposició, Josep Antoni Masuet, d'Independents pel Grup de Forallac-PM, cobrarà per assistència en els plens.

La primera tinenta d'alcalde és Marta Chicot, que s'ocupa d'activitats, festes, lleure i publicacions. El segon tinent d'alcalde, Santi Muní, Hisenda, noves tecnologies, Règim Intern i Governació. La tercera tinenta d'alcalde, Rosa Figueras, Turisme, Ensenyament i Patrimoni.

El regidor Jaume Teixidor s'ocupa de mobiliari urbà, enllumenat, senyalització viària, jardins i cementiri. El regidor Narcís Oriol portarà Medi Ambient, recollida d'escombraries, aigua i sanejament. El regidor Salvi Ribas gestiona Camins, Medi Natural, Agricultura i Maquinària. I la regidora Núria Lagraña s'ocupa d'Habitatge, Serveis Socials, Salut i Esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Marc Puigtió
Alcalde de Sant Julià de Ramis (ERC)

“Tot i la majoria absoluta, vam pactar amb el grup de Medinyà”

Sant Julià de Ramis
Sergi Barrera
Cap de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

“Pels joves és impensable no formar part de la UE”

Barcelona
Política

Albiol insisteix que té funcionaris que “es toquen els nassos”

Badalona
ESTATS UNITS

Biden imposa noves restriccions per demanar asil a la frontera sud

BARCELONA
estat espanyol

Sánchez critica la citació de la seva dona amb una altra carta a la ciutadania

barcelona
memòria democràtica

Llach i Delgado a Via Laietana 43

barcelona
tribunals

L’Audiència atura la pròrroga judicial que investigava la suposada trama russa del procés

barcelona
índia

Modi es proclama guanyador amb una estreta majoria al Parlament

barcelona
guerra a gaza

Biden pensa que Netanyahu allarga la crisi per a mantenir el poder

barcelona