Política

Compromís i Baldoví a Madrid

DES DE LA TRONA

El diumenge per la nit quan començava a ploure de forma persistent a la nostra ciutat d'Alzira i a la comarca de la Ribera, terminava una jornada electoral llarga i històrica. A hores d'ara tothom sap o coneix els resultats de les votacions i els mitjans de comunicació i els partits polítics han sabut donar suficients explicacions dels mateixos.

Sense rebaixar el triomf o la perduda de vots de les diferents opcions polítiques, cal destacar l'èxit de participació ciutadana. Des de primeres hores del matí les taules van rebre un riu de gent que volia exercir el seu dret, que volia fer explícit el valor democràtic de la seua participació electoral. Cal agrair també als membres de les taules, als interventors i interventores dels partits, als representants de l'administració, a les forces de seguretat i molta gent anònima, la seua dedicació. Sense dubtes el triomf del diumenge és el triomf d'aquesta jove democràcia nostra, que poc a poc anem construint i que tal vegada caldrà anar modificant.

La coalició Compromís per Alzira, vol sumar-se a aquest agraïment i felicitar als ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat per la seua exemplar participació i per les recolzament a la nostra candidatura de Compromís - Equo. Els prop de 2000 vots d'Alzira han sumat per a fer efectiu un resultat històric per al nacionalisme progressista valencià. Per primera vegada i des de la Segona República, un ciutadà de les Riberes exercirà de diputat a Madrid, representant els interessos dels valencians i valencianes i de tots els riberencs i riberenques. Joan Baldoví estarà a Madrid.

També com no felicitar als partits polítics que han tret representació parlamentaria a les Corts estatals per la nostra circumscripció electoral: Partit Popular, Partit Socialista, Esquerra Unida i Unió, Progrés i Democràcia. A tots ells el millor dels viatges amb l'honestedat, dedicació i transparència que requereix el treball polític. Els nostres ciutadans i ciutadanes, la nostra comarca i el nostre país, en aquest moments necessiten gent agosarada i amb ganes de tirar endavant aquest carro que es troba enmig de la costera i en aquesta partida a Joan Baldoví el tindrem davant estirant i sempre a la nostra disponibilitat.

Porta uns dies plovent insistentment sobre Alzira i sobre la Ribera. Ara farem saó, que ofegue la sequera, i entre les canyes del camí rebrotaran noves idees, com llances al vent reconduirem la situació. Amb Compromís a Madrid, farem saó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
unió europea

S’obre el ball de cadires a la UE

barcelona
guerra a europa

La cimera sobre la pau a Ucraïna acaba sense unanimitat

barcelona
estat espanyol

Marxa contra la corona a Madrid al crit de “Felip VI, amb deu anys n’hi ha prou”

barcelona
amnistia

La cúpula fiscal es reuneix dimarts per decidir sobre l’amnistia

barcelona
Política

Sánchez vol un nou finançament autonòmic amb un model “singular” per a Catalunya

barcelona
guerra a gaza

L’exèrcit israelià anuncia “pauses humanitàries” al sud de la Franja i Netanyahu ho desautoritza

barcelona
europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona