Política

La nova executiva d'ERC de Girona escalfa motors pel 2015

El nou president regional d'ERC a Girona i exalcalde de Torrella de Montgrí, Josep Maria Rufí, s'ha proposat com a eix principal del seu mandat preparar l'assalt a les eleccions municipals del 2015. Segons Rufí cal aprofitar, segons diu, les últimes enquestes que marquen un repunt a l'alça d'ERC i de l'independentisme: “Hem de vertebrar territori, generar autoestima i obrir el partit de portes enfora”, va valorar Rufí.

El president d'ERC vol treballar acuradament per captar totes les sensibilitats que hi ha dins la família republicana gironina per enterrar vells i, diu, superats discursos enfrontats: “Hi ha importants entorns que en el passat ens van donar confiança i que ara penso que cal recuperar per enfortir el nostre discurs i també el nostre projecte.” Rufí, igual que també havia manifestat David Mascort, que liderava l'altra candidatura a la presidència, creu que ha arribat el moment de deixar de banda els vells sectors, la vella guàrdia, per centrar-se a obrir més ERC.

L'executiva

La nova executiva d'ERC queda estructurada amb Carles Bassaganya com a vicepresident; Mireia Mata, secretària d'organització; Roger Torrent, política municipal; Jordi Batcheli, petits municipis; Montse Rovira, imatge i comunicació; Xavier Corominas, finances; Jordi Casadevall, política institucional; Gema Clarissó, dona, cultura i llengua; Martí Fonalleras, formació; Martí Terés, partit en xarxa; Joan Àlvarez, estudis i programes; Agnès Lladó, política econòmica; Eduard Adrobau, política territorial; Eduard Coloma, turisme, i Narcís Freixas, comerç i empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona
Estat Espanyol

Podem fa costat a Sánchez i denuncia una persecució

barcelona

Sánchez es planteja renunciar després de l'acusació contra la seva dona

Barcelona
Política

Mor Joan Casas Montaña, exalcalde de Cornellà del Terri

política

Repetició al Senat d’Illa desvinculant-se de Koldo i d’ERC i Junts qüestionant la seva gestió

barcelona

El PSC es compromet a revitalitzar l’esport gironí

girona