Política

Els Verds de la Safor fan una crida a la mobilització

Recomanen a afiliats i simpatitzants que s'hi sumen a la concentracions davant dels ajuntaments en defensa de la qualitat de l'ensenyament i la sanitat

Els Verds del País Valencià de la comarca de la Safor crida a una àmplia mobilització ciutadana per a que les concentracions convocades davant dels Ajuntaments per la Plataforma unitària per l'escola pública per al proper dijous, 23 de febrer a les 19 h. siguen massives i expressen el malestar i la preocupació que en el conjunt de la comunitat educativa (professorat, pares i mares i alumnat) estan generant les retallades de la Generalitat Valenciana.

Després de l'ampli recolzament ciutadà de les mobilitzacions anteriors, tant a Gandia com les celebrades a València, el govern del PP de la Generalitat Valenciana no ha mostrat cap sensibilitat cap a elles, ni ha fet cap canvi, ni cap gest favorable a la negociació amb els representants sindicals i de les associacions de mares i pares del centres educatius.

Al contrari, les actuacions desproporcionades i innecessàries de la policia contra els estudiants en València, al voltant de l'IES Lluís Vives i altres zones de la ciutat, amb càrregues, detencions i identificacions de centenars de persones semblen anunciar una posició intransigent i tancada del PP, que no pensa escoltar, ni rectificar les mesures antisocials que posen en greu perill la qualitat del sistema educatiu públic.

Davant d'eixa postura, Els Verds de la Safor valoren com més necessari que mai “un esforç de mobilització ciutadana, una massiva participació en les mobilitzacions unitàries que es convoquen per aconseguir que el President Fabra i el seu govern entenga que la democràcia també es manifesta amb el dret de manifestació i la llibertat d'expressió, sobre tot, davant d'acords i mesures que no estaven contemplades al programa electoral del partit majoritari”.

Els Verds del País Valencià convoquen a tota la seva afiliació, votants i amics a participar activament en aquesta mobilització i també a la manifestació convocada el dissabte, 25 de febrer, de vesprada, a la Plaça de Sant Agustí de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hizbulá ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera libanesa

barcelona
parlament europeu

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca diverses regions i deixa nou ferits, entre ells quatre nens, a Odessa

barcelona
politica

Aragonès recela de la crida a la unitat de Puigdemont: “No m’en refiaria gaire”

barcelona
regne unit

El Parlament britànic cedeix i aprova el polèmic pla per deportar migrants a Ruanda

barcelona