Política

Navarro recorre a la cavalleria municipal per recuperar vot

El candidat del PSC marca distàncies amb Herrera, a qui acusa de “contribuir a la deriva independentista de Mas”

El candidat del PSC, Pere Navarro, va fer gala ahir de l'única targeta de presentació que al partit li queda per reivindicar la tasca socialista i recuperar la confiança dels ciutadans. Sense representants al govern de la Generalitat ni a La Moncloa, el cap de llista es va envoltar d'alcaldes i regidors d'arreu de Catalunya per fer valer la feina que els socialistes porten a terme des dels ajuntaments. Un treball que Navarro es va comprometre a exercir des de la Generalitat si guanya les eleccions el 25-N, i que va contrastar amb el que practiquen els governs de dretes. Uns executius que “no creuen en les ciutats ni en els ajuntaments”, va assegurar en un acte celebrat al matí al barceloní mirador de l'alcalde, a Montjuïc.

És des d'aquesta xarxa municipalista que el PSC fa un treball de formiga durant aquesta campanya electoral per recuperar el vot de l'electorat més desencisat amb el socialisme. El repartiment de fulls volants i les converses porta a porta formen part de l'agenda diària dels alcaldes, regidors i militants.

El contacte amb els ciutadans a peu de carrer i als locals de les associacions és el que permet a hores d'ara al PSC mostrar la cara més optimista i assegurar que no tot està perdut. “Les enquestes no es compliran”, no es cansa de repetir Navarro, que al vespre es va traslladar al Museu de la Tècnica de Manresa a demanar el vot com una “mostra de rebel·lió” del simpatitzant d'esquerres. A aquest elector que dubta entre el PSC i ICV-EUiA i que, a més a més, no es considera sobiranista, va apel·lar ahir Navarro. Per esgarrapar aquesta papereta va acusar el candidat ecosocialista, Joan Herrera, de “contribuir a la deriva independentista”, fins i tot “amb pactes secrets”, i va acabar de posar el dit a la nafra quan va demanar-li que sigui “transparent” i expliqui “què votarà en la consulta” sobre el dret a decidir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona
rússia

Sis anys de presó per a una membre de Pussy Riot

barcelona
rússia

El Kremlin continua entossudit a culpar Kíiv de l’atemptat

barcelona
polònia

Destituït i investigat per espionatge el cap de l’Eurocos

barcelona
política

Podem es desdiu i no es presentarà al 12-M

barcelona