Política

política

El PP es vol reforçar a Girona amb vista a les municipals

Els populars intentaran traslladar el seu creixement a les eleccions al Parlament en les pròximes municipals

A Girona han quedat a 140 vots del PSC i ja són tercera força en 55 municipis

El PP de Girona va reconquerir en les passades eleccions espanyoles el diputat que havia perdut al Congrés, i en les eleccions al Parlament no només ha aconseguit passar d'un a dos diputats, sinó que, a més, pot inflar el pit i presumir que l'únic escó que han guanyat els populars ve de Girona.

El president dels populars a Girona, Enric Millo, no pot estar, doncs, més eufòric: té un partit relativament pacificat –si es deixa de banda l'invisible regidor del PP a Palamós– i, a més, ha crescut en totes les comarques. És més, i segons el mateix Millo, s'ha sobrepassat fins i tot l'objectiu inicial, que era créixer el mateix que el 2010, també amb motiu de les eleccions al Parlament.

Musculatura popular

El punt de mira dels populars són ara les pròximes eleccions municipals. I segurament per això el seu president a la demarcació avança: “A partir d'ara ens centrarem a organitzar bé el partit i a donar-hi musculatura per representar els gironins de la millor manera possible i ajudar-los a vèncer junts les dificultats.” I afegeix: “Aquest creixement no només és un èxit electoral, sinó que ens cohesiona com a partit perquè ens fa sentir partícips a tots d'un projecte comú.”

Una de les conclusions de l'últim comitè executiu i la junta directiva del PP de Girona, en què es van valorar els resultats de les eleccions, és que “a Girona el PP encara no ha tocat sostre”, va destacar Millo. I, amb relació al 25-N, va declarar: “Era un repte molt difícil, però l'hem superat amb escreix, ja que hem crescut en més de 7.800 vots, hem crescut un 31%.” Per això, els populars gironins volen fer servir tots els recursos per enfortir-se en les municipals. I els resultats manen: a Girona van quedar a només 140 vots del PSC, i a Figueres i Lloret de Mar han tingut un augment del 44,6% en nombre de vots.

Segona força

El mateix Millo va explicar: “Som segona força en nou municipis gironins com ara Castelló d'Empúries, Figueres, Vilamalla, Sant Climent Sescebes, Roses, Lloret de Mar, Puigcerdà, Vilafant i Platja d'Aro, i tercera força en 55 municipis gironins.” Unes dades que, interpreta el PP, el situen al mateix nivell que el PSC: “En les eleccions del 2006 els socialistes triplicaven el nostre resultat”, destaca Millo.

El compromís dels populars i dels seus dos diputats és, segons Millo, amb les comarques gironines i a treballar per millorar la seva situació i la dels seus ciutadans: “La nostra prioritat és sortir de la crisi i lluitar contra l'atur, i per això treballarem intensament, perquè podem sortir d'aquest forat.”

LA XIFRA

55
municipis de Girona
tenen els populars com a tercera força després de les eleccions al Parlament.

LA FRASE

La nostra prioritat és sortir de la crisi i lluitar contra l'atur, i per això treballarem intensament
Enric Millo
president del PP a girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys nou morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona