Política

Camacho veu el PP com l'únic que pot aturar Mas

Gran protagonisme de la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en el primer dia de campanya electoral. Va ser l'encarregada de reclamar el vot per a la seva formació en una visita a Reus en què va erigir els populars en l'antídot dels plans sobiranistes del president de la Generalitat, a qui va convertir en blanc de les seves crítiques. “Cada vot al PP evita que Mas trenqui la societat i ens tregui d'Espanya, i fa que el seu pla es distanciï”, va proclamar Sánchez-Camacho en una passejada per comerços reusencs durant la qual va subratllar la importància del 25-M.

La líder del PP també va situar el vot al seu partit com l'únic útil. I, en un doble missatge també per a l'Estat, va carregar contra el PSOE en assegurar que José Luis Rodríguez Zapatero va portar l'Estat espanyol a “la ruïna i la fallida”. Els socialistes, va assegurar, “enfonsen Catalunya i Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia