Política

Es trenca a Oliva el pacte de govern entre PSOE i Compromís

El grup municipal Bloc - Compromís lamenta aquest fet i assegura continuar treballant per al conjunt de la ciutadania

El grup municipal Bloc - Compromís en l'Ajuntament d'Oliva lamenta el trencament del pacte de govern, que s'ha produït de manera unilateral per part del grup municipal del PSPV-PSOE.

Les regidores i regidors de Compromís, han assegurat que continuaran treballant per la vila que els va triar amb lleialtat a les persones d'Oliva. I manifesten que ho faran seguint les línies de les polítiques encetades ara fa dos anys, així com el programa de govern previst fins el final de legislatura.

Els regidors han manifestat per activa i per passiva que no tenen cap intenció de trencar, ni d'encetar dinàmiques polítiques que posen en perill la governabilitat ni l'estabilitat de l'Ajuntament d'Oliva.

En relació a les acusacions o motius que ha esgrimit Salvador Fuster per trencar l'esmentat pacte, negun rotundament que hagen trencat cap pacte ni que estan en contra de dur endavant un expedient de responsabilitat patrimonial per quantificar els danys provocats als propietaris pel mal actuar de l'administració, ni que aquest haja estat el principal punt de desencontre entre els dos grups polítics respecte a la qüestió d'Aigua Blanca

Si el problema del PSOE està en la moció de reconeixement institucional que l'administració no ha actuat amb diligència en Aigua Blanca 4, la qual cosa està reflectida en diferents informes que estan en possessió de tots els grups polítics, hauria d'explicar-ho, i no donar arguments que no es corresponen amb la realitat.

El Bloc - Compromís ha realitzat nombrosos intents per tal d'arribar a un acord amb el PSOE en la redacció d'eixa moció de reconeixement institucional, i han estat oberts en tot moment a introduir-ne modificacions, però el “no” ha estat sempre la única resposta.

Per acabar, el grup econacionalista vol deixar clar que continuaran oberts al diàleg amb totes les forces polítiques, associacions i persones d'Oliva, per tal de millorar la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona
POLíTICA

L’extrema dreta rebenta un debat electoral a Barcelona

barcelona
guerra a gaza

El Gabinet de Guerra israelià es reuneix a Tel-Aviv per a tractar la invasió de Rafah

barcelona
guerra a europa

Biden va enviar a Ucraïna en secret míssils ATACMS, revela la Casa Blanca

barcelona
unió europea

L’Eurocambra tanca una legislatura marcada per la covid i Ucraïna

barcelona
ADMINISTRACIONS

Pineda aprova millorar la participació ciutadana als plens

PINEDA DE MAR