L'empresari Xavier Morera nega que sigui el candidat de CDC a Montgat

El seu nom, però, continua figurant com l'escollit segons algunes fonts del partit

Tot i que els rumors continuen apuntant en la mateixa direcció i que algunes fonts del partit així ho indiquen, l'empresari de l'oci i la restauració Xavier Morera ha respost a les insinuacions i ha descartat que per ara tingui la intenció de ser candidat en les properes eleccions municipals a Montgat, encapçalant la llista de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). «Ni m'ho he plantejat mai ni m'interessa», sentencia Morera, que, tot i això, sí que reconeix «aproximacions» amb la formació convergent –amb la qual simpatitza– des de principis d'aquest any. Uns contactes que, segons ell, només s'expliquen: «Per les inquietuds que tinc per millorar la vida del poble», causa per la qual «només m'hi dedicaria des de la base però no des de la primera línia política».

Per la seva banda, el president de CDC a Montgat, l'exalcalde Alfred Matamala, confirma que, «de manera oficial i directa», cap persona se li ha adreçat per manifestar-li interès per presentar la seva candidatura. Sí que admet, però, que indirectament li han arribat alguns noms que podrien voler fer aquest pas. En aquest sentit, Matamala té previst reunir-se en breu amb el president comarcal de Convergència al Maresme, Xavier Badia, per decidir si, com desitja, ja pot convocar el comitè executiu local que doni el tret de sortida a la preparació de la llista per les municipals del 2011. El responsable convergent obre la porta a tothom que vulgui presentar-s'hi, malgrat que destaca la voluntat de renovar la llista «amb gent jove i cares poc vinculades al partit», tot i mantenir un cert grau «d'experiència». Matamala defuig que hi hagi cap divergència amb la secció local d'Unió, amb la qual «consensuarem» el candidat.


LES FRASES

XAVIER MORERA
empresari
«No m'he plantejat mai ser candidat i per ara no m'interessa»
ALFRED MATAMALA
PResident de cdc a montgat
«Cal renovar la llista amb gent jove sense perdre l'experiència»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona
rússia

Sis anys de presó per a una membre de Pussy Riot

barcelona
rússia

El Kremlin continua entossudit a culpar Kíiv de l’atemptat

barcelona
polònia

Destituït i investigat per espionatge el cap de l’Eurocos

barcelona
política

Podem es desdiu i no es presentarà al 12-M

barcelona