Política

LLUÍS PUIG I MARTORELL

CANDIDAT D'ERC A PALAMÓS

“Volem ser una força decisiva, amb resultats històrics”

Cal desenvolupar-se socialment, econòmicament i créixer educativament

Volem un municipi per a les persones

Neix a Palamós l'11 de setembre del 1975. És mestre d'educació física a l'escola Vedruna. Des de fa deu anys milita a ERC, i entre el 2011 i el 2013 va ser regidor. Li agrada el bàsquet, llegir i compartir xerrades amb els amics. Forma part de Fira Nadalenca, i està vinculat al carnaval.
J.B.B.
La divisió interna que han tingut en l'àmbit local i que ha acabat amb una formació paral·lela a ERC, pot repercutir també en la divisió dels votants?
Particularment, jo crec que no. La gent quan va a votar mira el projecte, el grup de persones, i en aquest cas hi haurà una opció més per valorar, aquí a Palamós. Igualment com s'han presentat altres formacions polítiques per primera vegada a les eleccions municipals. Nosaltres mirem cap al futur en positiu i esperem merèixer la confiança dels votants i poder treballar per Palamós.
Esperen ser un partit clau per poder governar en aquest mandat?
Nosaltres creiem que estem preparats per ser una força decisiva a Palamós. Decisiva fins al punt que creiem que podem aconseguir uns resultats històrics, com a ERC, a casa nostra. Per les condicions que veiem a l'entorn, per les sensacions que ens arriben, i com a marca que som d'Esquerra Republicana. A partir d'aquí, penso que tot està obert. I en la política d'àmbit general, vinculat en tot el tema de la proposta que ha posat en marxa l'Assemblea Nacional Catalana, tindrà la seva importància a l'hora de confluir i de fer possibles pactes. Però aquí també hi entraran moltes altres qüestions.
Com per exemple?
Doncs per exemple el programa, i les ganes d'entendre's que tinguin les diferents opcions de les forces polítiques que es presenten.
Diu que volen ser una força decisiva. Pactant amb qui?
Tenim bones relacions amb tots els caps dels diferents partits. Però això no vincularà que el pacte o que decisions determinades es puguin portar a terme per aquest motiu. Crec que els pactes, i més a ERC, vénen molt parlats per l'assemblea de tot el conjunt de la llista. És una qüestió molt consensuada i molt parlada, i en cap cas vindrà per afinitats personals amb qualsevol dels altres caps de llista.
Quina és la seva proposta per fer rutllar Palamós?
Gira, sobretot, en tres sentits. Fer que l'Ajuntament sigui més transparent a l'hora de facilitar dades; més agilitat a l'hora de donar serveis, que la gent tingui més facilitat d'accedir a qualsevol dels serveis, i més transparència, també, en el sentit que la gent pugui participar més en les decisions polítiques. Obrir l'Ajuntament. L'altra qüestió principal que pretenem és dinamitzar localment Palamós perquè sigui un municipi d'oportunitats.
Com ara quines?
De feina, de desenvolupar-se socialment i econòmicament i de créixer educativament. El que volem, en definitiva, és que Palamós sigui un municipi d'oportunitats per a les persones. El turisme és molt important i ho ha de continuar sent, però la nostra vila necessita que aquests anys que vénen d'oportunitats se sàpiguen gestionar, i que Palamós estigui net i endreçat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Les protestes propalestines es traslladen als campus dels Estats Units

barcelona
Estats Units

Un editor de premsa groga reconeix que va afavorir Trump en la campanya de 2016

Barcelona
estat espanyol

La parella d’Ayuso va proposar al fiscal acceptar 8 mesos de presó pel frau fiscal

barcelona
guerra a gaza

L’ONU demana investigar les fosses comunes trobades en els hospitals de Gaza

barcelona
política

Vergés (Junts) reivindica la llengua catalana a la Diada de Sant Jordi

sant feliu de guíxols
unió europea

L’Eurocambra avala les noves regles fiscals que han de reduir el dèficit i el deute

barcelona
política

El TC avala Puigdemont de candidat contra el recurs de Cs

barcelona
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hezbol·là ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera

barcelona