Política

SERGI RIERA

ALCALDABLE DE CUP A ANGLÈS

“És la CUP el canvi que Anglès necessita”

Té 27 anys. Llicenciat en matemàtiques, actualment treballa de programador informàtic. Al poble va vincular-se amb l'Agrupament Escolta i la Taula de Joves.

És la primera vegada que la CUP es presenta a Anglès. Vénen del teixit associatiu de la vila, aporten idees noves i volen canviar la manera de fer les coses al poble.

Què aporta aquesta candidatura que no aportin les altres?
Aire fresc, transparència i participació ciutadana. Volem que la gent pugui dir la seva en referèndums, que opinin sobre la gestió econòmica, Anglès tindrà referèndums participatius. Volem que els sous dels càrrecs públics siguin ben visibles al web de l'Ajuntament i convertir el butlletí municipal en un espai d'informació plural i no partidista.
Quines són les propostes econòmiques de la CUP?
Creiem en un model econòmic diferent. Fomentarem l'autoconsum, juntament amb el consum de proximitat. Creiem en aquesta economia. Respecte a l'atur, ajudarem a l'autoocupació, l'emprenedoria i el cooperativisme.
Es llegeixen aquestes eleccions en clau nacional?
Per descomptat. Les eleccions municipals s'han de llegir d'aquesta manera. Des de la nostra formació entenem que el procés ha d'estar acompanyat dels municipis. Volem aconseguir el màxim de suport a la nostra vila.
Quin és el compromís de la CUP respecte al deute a Anglès?
Ens comprometem a reduir-lo. Entenem que la situació econòmica de l'Ajuntament podria ser millor. Tot i això, no hi ha res que ens tiri enrere, volem fer polítiques socials que ajudin les persones del poble.
Com s'esperen aquestes eleccions?
Molt interessants, és una època de canvis a tots nivells. A nivell local el que volem és transformar Anglès, però som conscients que vivim un moment de canvi. Nosaltres volem contribuir-hi des de dins. Volem transformar Anglès i no ens plantegem no estar dins l'Ajuntament, tot i que si no entrem nosaltres continuarem treballant.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.