Política

CONCEPCIÓ VERAY

PP

“Les lectures simplistes s'han d'evitar”

El Partit Popular va ser un dels grans perdedors a Girona. El grup liderat per Concepció Veray va perdre dos regidors i es va quedar amb només un representant en el ple gironí.

Com hauran d'afrontar el nou mandat?
Les eleccions no ens van anar com volíem i esperàvem, però hem d'adaptar-nos a la nova situació i acceptar el resultat. Nosaltres ja hem començat a treballar pensant en les properes eleccions. No hem perdut la il·lusió de treballar per la ciutat i l'equip que m'acompanya ja m'ha transmès que el seu compromís continua ferm i vigent. A partir d'ara intensificarem la feina al carrer i als barris perquè no hem aconseguit fer arribar el projecte a tots els ciutadans.
Han tingut temps de fer autocrítica?
Estem analitzant els resultats taula a taula i barri a barri per així veure què podíem haver fet i no hem arribat a fer. Ara bé, també hi ha causes generals i alienes a la campanya de Girona que no han anat a favor del partit. S'ha votat en una clau que ja vam dir que s'havia d'evitar. Això eren unes municipals i no una primera volta de res.
Els ha fet mal l'ascens de Ciutadans?
Hem perdut vots i regidors i és evident que han anat a altres partits, però és molt difícil calcular-ne el percentatge. Les lectures simplistes s'han d'evitar.
Quina influència tindran en aquest mandat?
No ens hem mogut mai per la influencia. Farem la mateixa oposició responsable que hem fet fins ara: ferma i molt compromesa amb la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia