Política

Cs conclou el procés de primàries per elegir els cinc primers candidats a les llistes per al 27-S

Inés Arrimadas, Matías Alonso, Jean Castel i Jordi Soler encapçalaran les candidatures a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, respectivament

Fran Hervías assegura que la formació presenta “un equip preparat per guanyar”

Ciutadans (Cs) ha tancat aquest cap de setmana el procés de primàries de cara a les eleccions al Parlament del proper 27 de setembre, que ha servit per definir els primers noms de les candidatures arreu del territori.

El secretari d'Organització del partit, Fran Hervías, ha anunciat aquest diumenge que “ja s'ha proclamat els cinc primers cinc primers candidats” de les llistes amb què Cs concorrerà a cadascuna de les circumscripcions electorals catalanes.

A Barcelona la llista l'encapçalarà la portaveu del grup parlamentari de la formació i Secretària de Joventut, Inés Arrimadas. La seguiran els diputats Carlos Carrizosa, subsecretari d'Organització Municipal del partit, i José María Espejo-Saavedra, que és subsecretari d'Organització. En el tercer lloc se situa Fernando Tomás de Páramo, secretari de Comunicació de Ciutadans i la regidora a l'Ajuntament de Barcelona, Sonia Serra.

El secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, repeteix com a número 1 per Tarragona. Les següents posicions són per a Francisco Javier Domínguez, Carlos Sánchez, Lorena Roldán i Sandra González.

A Girona el primer lloc de la llista és per a Jean Castel, regidor a l'Ajuntament de Girona, seguit d'Alfonso Sánchez, Marc Tarrús, Sheila Arias i María del Camí Fernández.

Finalment, la llista de Lleida la formen Jordi Soler, Javier Rivas, José Antonio Flores, María Elena González i Laura Escrig.

Hervías destacat que la formació ha elegit els seus candidats “en un clar exercici de participació, transparència i regeneració democràtica” i subratllat que el partit es presenta als comicis amb “un equip preparat per guanyar”.

I entrant ja en precampanya, ha afirmat que Cs “és l'única alternativa de govern”. “Catalunya necessita un govern assenyat, democràtic i amb les mans netes que governi per a tots els catalans (...) Ciutadans és la garantia per aconseguir-ho”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona