opinió. President del PP de Tortosa

Deixem-nos de referèndums

Com no podia ser d'altra manera, els representants d'ERC a Tortosa també volen provocar a la nostra ciutat un rebombori semblant al de la consulta popular que es va fer a Arenys de Munt i en d'altres municipis i ciutats de Catalunya. Des del PP considerem –com diria l'expresident Pujol– que això «ara no toca». La crisi està tristament instal·lada també a les Terres de l'Ebre i el que ara convé és que les administracions treballin en el foment de llocs de treball per a aturats, a frenar el tancament de pimes i a no apujar més els impostos als qui encara tenen la sort de treballar.

A part que no és el moment, Tortosa no és un lloc on una consulta per la independència de Catalunya surti amb bons resultats per als independentistes, ja que la nostra ciutat mai ha sigut ni catalanista, ni espanyolista; sempre ha sigut, és i serà tortosinista. L'únic que aconseguirà aquest referèndum serà que Tortosa es vegi dividida socialment. Però, és clar: què es pot esperar d'una formació com ERC, que viu mediàticament i socialment d'espectacles d'aquest tipus i que fa de la divisió i la confrontació política la seva bandera?

Els ciutadans gaudim del dret de decidir quasi cada any en les eleccions de torn. Calen més votacions –i en el cas de les consultes populars, il·legals i no vinculants–? Potser que deixem que els diumenges siguin també per descansar. En línies generals, a la majoria de la gent que Catalunya sigui independent o no ho sigui no li importa gaire, el que vol la majoria de la població es poder viure amb tranquil·litat, salut i treball.

Acabo demanant responsabilitat política a la resta de partits amb representació al consistori tortosí. Si realment volen representar la gran majoria de la societat tortosina, no haurien de donar ales a aquest tipus de propostes. Les persones voten els seus representants perquè treballin de forma eficient per la ciutat i no perquè discuteixin sobre qüestions tan poc pràctiques i innecessàries. Deixem-nos tots plegats de referèndums que no condueixen enlloc i treballem tots plegats per millorar Tortosa. Els tortosins i les tortosines ho agrairan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.