Política

Un nou vídeo d'Ara és l'hora recupera mobilitzacions històriques per cridar a participar en la Via Lliure

Es poden veure imatge de les lluites pels drets civils als EUA, la caiguda del mur de Berlín, la derogació del servei militar a l'Estat, les protestes contra el Castor i el 9-N

  • Catalans votant durant el 9-N JOSEP LOSADA.

Ara és l'hora, integrada per ANC i Òmnium Cultural, ha recorregut en un vídeo a imatges de mobilitzacions històriques de tot el món per cridar els catalans a assistir a la Via Lliure de l'Onze de Setembre, a la Meridiana.

El vídeo, d'un minut, inclou imatges de reivindicacions com els drets civils als Estats Units, la caiguda del mur de Berlín, la derogació del servei militar obligatori a Espanya, les protestes contra el projecte Castor i les del procés participatiu del 9-N a Catalunya.

Amb el missatge final “Cap revolució s'ha fet des de casa. Sempre has estat important. Ara ets imprescindible”, el vídeo constata la importància del component civil en els grans avenços en drets, així com que el protagonisme del procés sobiranista ha recaigut en la ciutadania mobilitzada de manera pacífica.

Totes les escenes de mobilitzacions del vídeo es contraposen amb imatges de sofàs de diverses èpoques buits, i acaba amb un avi i la seva néta que s'aixequen d'un sofà per sortir al carrer i assistir a la Via Lliure.

El vídeo, que es pot veure a YouTube i Vimeo, acaba dirigint a la pàgina web que s'ha habilitat per inscriure's a la manifestació de la Diada



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia