Política

Piqué, Cruyff, Estiarte i Anna Tarrés se sumen a la plataforma Guanyarem

La campanya pretén fer una defensa de l'esport català i aposta per la creació d'un nou Estat com a solució als greuges que ha patit

El jugador FC Barcelona Gerard Piqué, l'exentrenador Johan Cruyff, el campió olímpic de waterpolo Manel Estiarte i l'anterior seleccionadora espanyola de natació sincronitzada Anna Tarrés s'han sumat, entre d'altres, a la plataforma Guanyarem en defensa de l'esport català.

Aquesta campanya, que aposta per la creació d'un nou Estat com a solució als greuges que ha patit l'esport català, compta amb més d'un centenar de suports d'esportistes, exesportistes, tècnics i dirigents esportius. A més de Piqué, Cruyff, Estiarte i Tarrés, avui també s'han adherit a la campanya el pilot de MotoGP Aleix Espargaró, el jugador d'hoquei herba Santi Freixa i el tècnic Oscar García Junyent, entre d'altres.

Sobre si hi ha algú que es pugui sentir ofès per la seva participació en la campanya, Estiarte ha assegurat que si és així ho sent “molt, en l'ànima” “Intento convence'ls. L'altre dia m'insultava molta gent espanyola durant un partit i jo tenia ganes de donar-me la volta i dir-los que jo he estat durant sis Jocs Olímpics defensant una cosa. Què saben ells del que he sentit i el que sofert? Que ningú em doni lliçons de vida perquè he estat en sis Jocs i he defensat el que havia de defensar”, ha dit.

A la citada campanya, presentada dilluns passat i que va comptar amb el suport institucional del FC Barcelona i l'RCD Espanyol, ja s'havien adherit anteriorment Xavi Hernández, Carles Puyol, Sergio González, Joan Capdevila, Víctor Tomàs, Hristo Stoitxkov, Sarunas Jasikevicius, Víctor Sada, Marc Crosas, Marc Muniesa i Pep Guardiola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Montero afirma que l’Estat protegeix els “interessos de Catalunya” transferint-hi recursos “suficients”

barcelona
política

El Govern va renovar el compromís amb Hard Rock abans de pactar els pressupostos

barcelona
Maite Selva i Huertas
Alcaldessa de Begur (Sempre per Begur i Esclanyà - JxCat)

“El Conservatori del Litoral ens semblaria una eina útil”

Begur

Fragmentats a buscar un estat

Barcelona
política

Calma després de la tempesta

barcelona
la crònica

“Necessitem un conflicte amb Espanya”

política

Llibres, roses i un 12-M pel mig

Barcelona
Convergents

L’últim centre sobiranista

front nacional

L’altra ultradreta