Política

Homs diu que se sent “motivat” després de la “intimidació” a la seu de CDC

El conseller de la Presidència diu que és “evident” que les detencions i els escorcolls no “alteren” el procés sobiranista ni tampoc les negociacions entre Junts pel Sí i les CUP

Posa en dubte la independència del poder judicial quan ‘La razón' ja va publicar el 15 de setembre que hi hauria detencions després del 27-S

El conseller de Presidència, Francesc Homs (CDC), ha afirmat avui que la Guàrdia Civil va anar a la seu del seu partit amb “exhibicionisme”, com si “fóssim una colla de delinqüents”, en un “acte d'intimidació absolutament innecessari” que, ha dit, lluny de desanimar-lo el “motiva”.

Homs, dirigent de CDC, ha participat aquest dijous en els esmorzars informatius de Nova Economia Fòrum l'endemà de l'operació judicial per suposades comissions del 3%, en la qual es va registrar durant 12 hores la seu principal del partit al carrer Còrsega de Barcelona i es va detenir tres empleats, entre ells el tresorer, Andreu Viloca.

El conseller en funcions ha afirmat que “a aquestes alçades” ja no creu “en les casualitats” i ha afirmat que “com a conseqüència” del que està fent CDC, en al·lusió al procés sobiranista, “ve la Guàrdia Civil” a la seu del partit amb “exhibicionisme”, com si, ha dit, “fóssim una colla de delinqüents, que no ho som”.

Ha afirmat que és “evident” que fets com els d'ahir no “alteren” el procés sobiranista ni tampoc les negociacions entre Junts pel Sí i les CUP.

El conseller en funcions ha denunciat que és “greu” el “com” es va articular l'operació judicial d'ahir, que ha apuntat que respon a una voluntat de danyar el seu partit per la seva aposta independentista, encara que ha afirmat: “Aquest tipus de coses lluny de desanimar-me, em motiven”.“Si saps per què passen aquestes coses pots trobar font de motivació i inspiració”, ha afegit.

Ha denunciat que “la independència del poder judicial està sota sospita” quan el 15 de setembre La Razón ja va publicar que el jutge ordenaria detenir una desena d'empresaris després del 27-S: “Això hauria de ser motiu d'escàndol”, ha denunciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca diverses regions i deixa nou ferits, entre ells quatre nens, a Odessa

barcelona
politica

Aragonès recela de la crida a la unitat de Puigdemont: “No m’en refiaria gaire”

barcelona
regne unit

El Parlament britànic aprova el pla per deportar migrants a Ruanda

barcelona
política

Zapatero: “Hauria estat tremendament negatiu veure Puigdemont a la presó”

barcelona
alemanya

Detenen l'assistent d’un eurodiputat d’AfD sospitós d’espiar per a la Xina

barcelona
Jon O. Urain
Editor de política de ‘Berria’

“EH Bildu ja és una alternativa de govern al País Basc”

Barcelona