Política

C's presenta una resolució en defensa del compliment de les lleis democràtiques i retreu al PSC que no l'hagi signat

Arrimadas avisa Pedro Sánchez que no pot ser president dels espanyols mentre el seu partit “mira cap a una altra banda” a Catalunya

C's ha registrat la seva pròpia proposta de resolució en defensa de les lleis democràtiques i de l'ordre constitucional i estatutari, i ha recriminat al PSC que no l'hagi volgut signar, el que hauria permès que es pogués tramitar amb caràcter d'urgència, ja que els populars, segons Ciutadans, també estaven disposats a avalar-ho. La presidenta del grup parlamentari, Inés Arrimadas, ha avisat el candidat del PSOE a les generals, Pedro Sánchez, que “no pot pretendre ser president de tota Espanya” i acceptar que el seu partit a Catalunya “es posi de perfil, miri cap a una altra banda i no sigui capaç de deixar de banda els seus complexes per fer una declaració conjunta a favor del respecte a la democràcia i a les lleis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia