Política

Sánchez retreu a Rajoy que ja parli d'eleccions anticipades

El líder socialista considera “lamentable” el comentari que el president del govern espanyol en funcions ha fet a David Cameron a la cimera europea

Assegura que ell està treballant “perquè Espanya tingui un govern progressista”

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha qualificat aquest dijous de “lamentable” que el president del govern en funcions, Mariano Rajoy, “ja parli de noves eleccions” a Brussel·les.

El líder socialista ha reaccionat amb un missatge a les xarxes socials al comentari sobre una eventual convocatòria de noves eleccions a l'Estat que el líder popular ha fet durant una conversa informal amb el primer ministre del Regne Unit, David Cameron, abans de la cimera del Consell Europeu. Rajoy ha confessat que veu difícil que prosperi la investidura de Sánchez i ha vaticinat que “el més probable és que hi hagi eleccions el 26 de juny”.

“Treballo perquè Espanya tingui un govern progressista mentre altres a Brussel·les ja parlen de noves eleccions. Lamentable”, li ha retret Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia